Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szolgáltatásaink átalakultak. Tovább »

Profilváltást és fejlesztéseket követően nógrádgárdonyi szállodánk már Főnix Medical Wellness Resort néven várja Önöket! Tágas wellness részlegünkben számos medical wellness szolgáltatást, masszázst és mozgásprogram lehetőséget kínálunk. Éttermünkben büféreggelivel, a’la carte ebéddel és svédasztalos vacsorával várjuk. Csend és nyugalom Palócföld szívében! Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el: https://fonixresort.hu/

« Vissza

Vendégkönyv

Számunkra nagyon becses és értékes minden vélemény és észrevétel a szolgáltatásainkkal, gyógykúráinkkal kapcsolatban. Ezekből tanulunk és ezek alapján merjük Önnek is ajánlani a Kastélyszanatórium ellátásait. Hiszünk benne, hogy egy szolgáltatás akkor hiteles, ha azt saját édesanyánknak is szívesen ajánlanánk. Az alábbi sorokban megosztunk  néhány vendég véleményt. Ha kérdése lenne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

 

Dr. Szathmáry István és Istvánné

Egy végtelenül kellemes hét eltöltése után ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a Főnix Kastélyszanatórium minden dolgozójának szeretetteljes, segítőkész vendéglátásukért.Külön köszönet illeti a konyhai és felszolgáló személyzet munkáját, mert rendkívül szerteágazó ígényeinket a legteljesebb mértékben, készséges szívélyességgel elégítették ki. Sok év alatt, hazai és külföldi utazásaink során a Kastélyszanatóriumban tapasztaltakhoz hasonló hozzáállással, vendégszeretettel még nem találkoztunk.

Dr. Szathmáry István és felesége Ilonka 
2014. augusztus 18.

 

Orosz Zsuzsanna

Gondoskodó program

Nagyon sok szeretettel köszönök mindenkinek, mindent, amit az ott töltött 2 hét alatt kaptam. Szeretettel gondolok mindenkire és a gyönyörű környezetre, úgy a kastélyban, mint a csodálatos parkjában. Remélem lesz még alkalmam újra élvezni a vendégszeretetet és gondoskodást.

Tisztelettel: Orosz Zsuzsanna, Szolnokról

2014. május 06.

 

Buváry Lívia

Felső fokon szeretném köszönetemet, megelégedésemet és örömömet kifejezni, amit szívinkfartusom után a FŐNIX Kastélyszanatórium gyógyulásom- rehabilitációm érdekében értem és páromért nyújtott. Csodálatos környezetben nyugalomban, békében, szeretetben.A főszakács egy "varázsló", mert jókat és sokat ettünk, és inkább fogytunk , mint híztunk.Az orvosok a félelmeinket is feloldották, átbeszéltük, hogyan ésszerű a jövőben élni.Az ápoló személyzet pedig emberileg is csodálatos. Tényleg úgy van, hogy az állami szanatóriumok csak álmodnak arról, hogy ezt tudják nyújtani.A következő orvosi beavatkozás után is ide vágyódom jönni, úgy érzem itt rendbe fogok jönni.Szeretnék még éneklő művészként, és emberként is sok örömet és szeretetet sugározni a Világba. Ilyen segítséggel remélem sikerülni fog!Köszönet mindenkinek: a gyógytornásznak, pszichológusnak, nővéreknek és doktoroknak - Mindenkinek!

Köszönettel, szeretettel:

2009. szeptember 30. Nógrádgárdony

Buváry Lívia, énekes előadóművész

 

Csató Zsuzsanna

Egy hete elaludtam a villamoson. Vagy bárhol, ahol csak lehetett.Azután megérkeztem ebbe a számomra világvégi kastélyba.Csend, béke, kedvesség és gondoskodás kísérte e napokat. A nyugalom mellé terápia, tanácsadás, egyéb egészségügyi ellátás. Hozzá étel, mozgás élvezete, őszinte beszélgetések.Itt négy napig körülöttem forgott a világ.

Amiben már nem is hittem: megpihentem és felfrissültem. Erőre kaptam.Köszönöm az itt dolgozóknak. Szakértelmüknek, kedvességüknek, emberszeretetüknek.

Csató Zsuzsanna

 

Kuszenda Judit

on-line cikk webbeteg.hu  2010.01.19

Tovább a webbeteg.hu-ra >>

 

Bergman Józsefné

Hálás köszönettel tartozom az odaadó gondoskodásért, amit itt a Főnix Kastélyszanatóriumban kaptam. Köszönöm a nővéreknek és orvosoknak a kedvességüket és ápolásukat. Mindennel meg vagyok elégedve. További sok sikert kívánok a Kastélyszanatórium dolgozóinak.

 

Földi Péter

Nagyon jó loérzetük magunkat, a környezet csodálatos, doktornő, nővérkék és a személyzet többi tagja nagyon kedves. Kellemesen kikapcsolódtunk ebben a három napban.Külön köszönet a finom ételekért!Nyáron szeretnénk visszajönni hosszabb időre!

Köszönettel:

Földi Péter

 

Filkor Boldizsárné

Nagyon nagy szeretettel jöttem az intézetbe, két alkalommal, majdnem 5 hetet töltöttem el itt.A kezelések, gondozások kifogástalanok voltak..Hálás köszönetet mondok minden kedves dolgozójuknak. Kivánok nagyon jó egészséget mindannyiuknak a viszont látás reményében.

Tisztelettel és soha el nem múló szeretettel:

Öz. Filkor Boldizsárné

 

Becher Vilmos Ádám

Kedves Vendéglátóim!

Köszönöm azt a kedvességgel, szeretettel teli törődést, mellyel kellemesebbé tették azt itt töltött időt.Tartsák meg ezt a természetes kedvességet, amely magukból árad.

Köszönettel, szeretettel:

Becher Ádám

 

Kajzinger János

Köszönöm a személyzet magas színvonalú kiszolgálását, gyógyítását.Az itt töltött két hét életviteli tanácsait, melyet a doktornő és a szakdolgozók részéről kaptam, a hangulatot és a nyugalmat mindenképpen magamnal viszem.

Köszönettel:

Kajzinger János

 

Kovács Lídia

3 napos kockázatfelmérő programra érkeztünk.Már megérkezésünkkor elragadott a szép környezet és a csodálatosan felújított kastély.A vizsgálatok jólszervezettek voltak, minimális megterhelést jelentettek, köszönhetően az orvosok és a növérek felkészültségének és közvetlenségének.A személyzet minden tagja segítőkészen állt kéréseinkhez.Figyelemre méltó az a profizmus, amely az ellátás minden területén össze nem hasonlítható különbséget nyújtott a mai állami egészségügyi rendszerhez viszonyítva.Külön jól esett, hogy megszerveztek olyan vizsgálatokat is, melyek nem szerepeltek a vizsgálati programban.Az itt töltött idő alatt mindvégig éreztük a kitüntetett gondoskodást.Reméljük, hogy módunkban lesz visszatérni!

Kovács Lídia

 

Kertész István

Nagyon jól éreztük magunkat itt, ebben a csodálatos szanatóriumban.A szolgáltatás és a személyzet kedvessége megfizethetetlen! Nem bántuk meg, hogy ezt a helyet választottuk az egészségesebb életvitel indulópontjának és folytatásának! Ennek érdekében minden segítséget megkaptunk.Úgy hisszük, hogy visszajáró vendégek leszünk egészségesebb állapotban is, mert a környezet is lenyűgöző.

Maradunk sok szeretettel: Kertész István és Kertész Istvánné

 

Sebestyén Gyula

Szeretnénk megköszönni ezt a gyönyörű lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat.Az itt dolgozó személyzet egytől egyig kedves, magas színvonalú ellátást biztosítottak, átlagon felüli volt. Az orvosi ellátás szintén rendkívüli volt.A kastély gyönyörű, a szoba nagyon kellemes, és a környezet is kiváló.Feltétlenül fogjuk másoknak is ajánlani, és szeretnénk mi is visszatérni.

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük: Sebestyén Gyula és Kuszenda Judit

 

Farkasné Fejér Anikó

Néhány mondatban nehéz megfogalmazni észrevételeimet, de az biztos, hogy az itt eltöltött néhány nap alatt a legjobbakat tapasztaltam: figyelmességet, kedvességet, segítőkészséget és nyugodt, mosolygós embereket.Én kivánom a Főnix Kastélyszanatórium dolgozóinak, hogy maradjanak ilyenek, amit én most itt érzékeltem és sok gyógyulni - magával törődő embert kívánok.Részemről a köszönetemet szereteném írásban kifejezni.

Farkasné Fejér Anikó

 

Dr. Mezőfy Miklós

Nagyon jó volt itt. Minedennel - körülménnyel, munkatársakkal, étkezésekkel, stb. - teljesen elégedett voltam, sokat erősödtem mind fizikálisan, mind pszichésen.

Nyugodt szívvel fogom ajánlani rehabilitációra szoruló betegeimnek!

Köszönettel:

Dr. Mezőfy Miklós

 

Hima István

Tisztelt Vezetőség! Kedves Hölgyeim és Uraim!

Nagyon köszönöm a meghívást.

A megérkezéstől a távozásig folyamatosan éreztem a professzionális szemléletet, gondoskodást.

Európai szintű:

  • a létesítmény
  • a komples sportolási és pihenési lehetőség
  • étkezés
  • a személyzet tevékenysége

Gratulálok és további sikereket kívánok!

Szívélyes üdvözlettel:

Hima István

 

Dr. Benedek Katalin

Tisztelt Igazgató Úr!

Köszönöm a lehetőséget,hogy megismerhettem ezt a Kastélyszanatóriumot. A kastély gyönyörű, a berendezés a páciensnek maximális kényelmet biztosít. Az ittlétem alatt megismert munkatársai előzékenyek, figyelmesek, kellemes személyiségek.

Üdvözlettel:

Dr. Benedek Katalin

 

Szallas.hu

A Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel egy Európában már jól ismert és bevált, de Magyarországon még újszerű egészség- és életmód-koncepció alapján került kialakításra. Magas szintű orvosi-, egészségügyi- és szállodai szolgáltatásainak egy a közelmúltban teljesen felújított és átalakított tradicionális kastély ad otthont...

Tovább a szallas.hu-ra >>

« Vissza a lista oldalra