Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szolgáltatásaink átalakultak. Tovább »

Profilváltást és fejlesztéseket követően nógrádgárdonyi szállodánk már Főnix Medical Wellness Resort néven várja Önöket! Tágas wellness részlegünkben számos medical wellness szolgáltatást, masszázst és mozgásprogram lehetőséget kínálunk. Éttermünkben büféreggelivel, a’la carte ebéddel és svédasztalos vacsorával várjuk. Csend és nyugalom Palócföld szívében! Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el: https://fonixresort.hu/

Szív és érrendszeri terápiák

Prémium szűrés és Prémium szűrés Plus Tovább »

A leglényegesebb orvosi szakmák (kardiológia, szemészet, nőgyógyász/urológus, bőrgyógyász, allergológiai vizsgálatok) szűrőprogramja. A 3 illetve 4 napos promramon átfogó ismereteket szerezhetünk a szervezetünk állapotával kapcsolatban.

Rizikó felmérés - Mennyit bír a szíve? Tovább »

Tudjon meg többet egészsége és szervezete állapotáról! Rizikóbecslésünk során egy átfogó és komplex vizsgálatban értékeljük ki a szervezet fizikai teljesítő képességét, koncentrálva a szív- és érrendszer teljes egészére. Az eredmények alapján egyedi javaslatot teszünk az életvitelre és az esetlegesen szükséges terápiákra. 

Primer/szekunder prevenciós program Tovább »

A legjobb gyógymód a megelőzés! Ne várja meg, amíg tünetei kialakulnak, vagy súlyosbodnak! Segítünk elsajátítani a szívbarát étkezést, az Ön alkatának legmegfelelőbb mozgásformákat, megtanítjuk különböző stresszkezelő és relaxáló módszerekre. Keresse prevenciós gyógykúráinkat!

Visszatérés egészségesen - műtét utáni rehabilitáció Tovább »

A rehabilitáció célja, hogy pácienseink mielőbb visszatérhessenek mindennapi életvitelükhöz, ugyanakkor megtanítjuk azokat a fontos életmódbeli tényezőket, melyek elsajátításával hosszú távon megelőzhető egy betegség újbóli kialakulása. A minőségi életvitel alapja, hogy megfelelő hatékonysággal épüljünk fel egy betegségből, egy infarktusból, egy műtétből. Keresse szív- és érrendszeri rehabilitációs gyógykúráinkat.