Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szolgáltatásaink átalakultak. Tovább »

Profilváltást és fejlesztéseket követően nógrádgárdonyi szállodánk már Főnix Medical Wellness Resort néven várja Önöket! Tágas wellness részlegünkben számos medical wellness szolgáltatást, masszázst és mozgásprogram lehetőséget kínálunk. Éttermünkben büféreggelivel, a’la carte ebéddel és svédasztalos vacsorával várjuk. Csend és nyugalom Palócföld szívében! Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el: https://fonixresort.hu/

« Vissza

Általános bevezetés

A kastélyszanatórium csapata alapvetően a megelőzésre, a korai betegség-felismerésre, a test és a lélek harmóniájának helyreállítására teszi a hangsúlyt. A magán rehabilitációs központ főleg azokra a páciensekre szakosodott, akik egészségügyi beavatkozások, betegségek vagy balesetek után várólista nélkül, olyan otthonos környezetben szeretnének lábadozni, ahol teljesen rábízhatják magukat a szakképzett személyzetre. Kiemelt szakterület a szív-, és érrendszeri betegségek diagnosztikája, rehabilitációja, mozgásszervi betegségek kezelése és rehabilitációja, valamint civilizációs ártalmak terápiája. Minden betegeknek egyénre szabott terápiát dolgoznak ki, az életmódváltástól a tervezett műtéteken át a rehabilitációs mozgásterápiáig. Tapasztalt belgyógyász, neurológus, ortopédsebész, pszichológus, kardiológus, rehabilitációs szakorvos felügyeli a gyógyítást, amely a hagyományos orvoslás mellett kiegészítő terápiákat is alkalmaz. Ilyen például a fizikoterápia, a masszázs, rekreációs, relaxációs programok, de dietetikus segít összeállítani a megfelelő egészséges étrendet is.

A szanatóriumban különösen odafigyelnek arra, ne csak a testet, a lelket is gyógyítsák, ugyanis hisznek abban, hogy e kettő harmóniája nélkül nem lehet tartós a gyógyulás.

« Vissza a lista oldalra