Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szolgáltatásaink átalakultak. Tovább »

Profilváltást és fejlesztéseket követően nógrádgárdonyi szállodánk már Főnix Medical Wellness Resort néven várja Önöket! Tágas wellness részlegünkben számos medical wellness szolgáltatást, masszázst és mozgásprogram lehetőséget kínálunk. Éttermünkben büféreggelivel, a’la carte ebéddel és svédasztalos vacsorával várjuk. Csend és nyugalom Palócföld szívében! Bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el: https://fonixresort.hu/

« Vissza

FŐNIX KASTÉLYSZANATÓRIUM

Magánszanatórium és rehabilitációs központ a kardiológiai, ortopédiai és civilizációs betegségek feltárására és kezelésére.

A GYÓGYULÁS IS LEHET ÉLMÉNY!

A Főnix Medical Wellness Resortban a legmodernebb módszereket felhasználó, egyénre szabott gyógykúrákat kínáljuk szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi problémákkal küzdő páciensek részére. Továbbá számos civilizációs ártalom kezelésére is felkészültünk: legyen az a „burn out” szindróma, étkezési vagy alvásprobléma.

​Válasszon diagnosztikai vizsgálatainkból! Lehetősége van személyes orvosi konzultációra, vagy vegye igénybe egyénre szabott gyógykúráink egyikét. Filozófiánk: „gyógyuljon és pihenjen egy csodálatos kastélykörnyezetben”. Intézményünkben a legújabb orvosszakmai háttér mellett a természeti környezet és a kastély történelmi atmoszférája együtt járul hozzá a mielőbbi gyógyuláshoz.

« Vissza a lista oldalra