Vendégkönyv

feltöltés alatt...

 

100% csend és nyugalom vár Önre a FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelben. A Kastélyszálloda - ideális környezet a gyógyuláshoz, a testi-lelki regenerálódáshoz!.
A stressz, a rohanó és mozgásszegény életmód, a rendszertelen étkezés, a szorongás, illetve az így kialakuló magas vérnyomás és cukorbetegség olyan rizikótényezők, amelyek nagymértékben növelik a szív és érrendszeri betegségek, (például az infarktus) kialakulásának valószínűségét. Az emberek többsége nem gondol előre egy lehetséges betegségre, még kevésbé tragédiára. A testsúlykontroll, a dohányzás elhagyása, az egészséges életmód szabályainak betartása, a normális edzettségi szint elérése vagy akár a stresszkezelés elsajátítása segítségünkkel egyszerűvé válik. Ezért hotelünk a „slow life”egészséges életmód program magyarországi képviselője.

Kastélyunk rendelőjében a legkorszerűbb orvosi eszközökkel végezzük el az Ön állapotfelmérését, összeállítjuk a személyre szabott javaslatokat az egészséges életmód elsajátításához, és ezzel együtt lehetőséget biztosítunk a kellemes kikapcsolódásra is.
Egyedülálló kiszolgálás, prémium kategóriás egészségügyi szolgáltatás kastélyszállodai színvonalon. Ez a Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel!